mandag 6. mai 2013

Grasshoppers - Svelvik Hvit 15-2 (4-1)

Da var sesongen i gang igjen. Deilig. Det var 10 entusiastiske fotballgutter som møtte opp til kamp i dag. Det var noen såre bein og noe småvondter både her og der, men det var ikke snakk om at de ikke orket å spille kamp.

Første omgang ble litt rotete. Det var en god del feilpasninger, mange driblinger hvor vi mistet ballen, enorme målsjanser som ikke resulterte i mål og det virket som vi ikke var helt sikker på at kampen var kommet i gang. Utover i omgangen ble det litt bedre og vi scoret to mål og fikk roet nervene litt, men så reduserte Svelvik og de hadde et par store sjanser til å utlikne, men de klarte det ikke. Det ble heldigvis og rettferdig nok et par mål til Grasshoppers. Pauseresultat 4-1.

I pausen ble vi enige om at det skulle spilles mer ball til hverandre.

I begynnelsen av andre omgang scoret Svelvik først. Da våknet Grasshoppers skikkelig. Baller begynte å flytte seg raskere fra spiller til spiller, veggspill, dragninger og finter, skudd, gode løp hjemover, redninger og ikke minst mange scoringer. Gutta ga seg ikke før det sto 15-2.
Grasshoppers var rett og slett mange nummer for gode for Svelvik i dag. Det var en fantastisk laginnsats hvor alt fra keeper, til midtbane og spiss fungerte veldig bra.

Gratulerer med årets første seier Grasshoppers.
Spiller dere slik fremover skal dere bli vanskelig å slå.