onsdag 6. juni 2012

Dolfiners tapte 6-2 (3-1)

Det ble en tøff kamp for Dolfiners mot Konnerud HM United.

Kampen startet slik den har gjort i det siste. Ballen gikk fint fra spiller til spiller og det ble presset høyt. Noe som ga uttelling i en corner. På en perfekt innsvinger ble det nikket direkte i mål. Der og da trodde de fleste at dette ville gå veien. Men, den gang ei. Konnerud skjerpet seg skikkelig og Dolfiners slapp seg litt ned. Kampen vippet nå frem og tilbake med sjanser til begge lag. Konnerud var det mest effektive laget og scoret 3 mål før pause.

I pausen ble vi enige om å ta oss ordentlig sammen. 2.omg startet som 1.omg med mye løping og bra press. Men som i 1.omg så var Konnerud mer effektive. De scoret på sine sjanser og Dolfiners fikk ikke ballen i mål. Enten gikk skuddene rett utenfor eller så sto en god Konnerudkeeper i veien.

Konnerud scoret 3 mål i 2.omgang og Dolfiners 1 mål. Kampen endte til slutt 6-2 til Konnerud.

Dolfiners kjempet godt idag, men det holdt ikke til seier.