torsdag 14. juni 2012

Grasshoppers vant 5-1 (2-1)

Siste kamp før sommerferien for Grasshoppers.

Konnerud kom med kun 6 mann til kampen idag. Om det var frykten for å møte Grasshoppers, som ikke har tapt i år, at de ikke hadde med flere eller om det var en annen grunn vites ikke :-)

Til å begynne med så det ut til at Grasshoppers hadde tatt sommerferien allerede. Det var litt tamt på banen. Heldigvis så skjerpet de seg og gjorde som de har gjort stort sett i hele år. Dvs tatt kontroll på kampen og scoret mål.

Ballen var stort sett på Konnerud sin side og Grasshoppers hadde god kontroll. Konnerud kom riktignok på noen farlige kontringer, men enten løp forsvaret de opp eller så sto keeperen i veien. Til pause ledet Grasshoppers 2-1.

En sterk 2.omgang gjorde at Grasshoppers avsluttet vårsesongen uten tap. En fantastisk jobb er gjort av SIF-gutta. Konnerud hadde noen gode sjanser, men var ikke så effektive som Grasshoppers.

Grasshoppers vant 2.omgang 3-0 og vant kampen hele 5-1.