onsdag 6. juni 2012

Grasshoppers vant 4-2 (1-2)

Nok en spennende kamp for Grasshoppers.

Vi spilte borte på Åskollen denne gangen, og det så ut til i starten at det skulle bli en lett match for oss. Etter kun 2 minutter skåret SIF, men da våknet Åskollen. De satte inn 2 kjappe mål og jeg ble redd det ville bli en lett match for Åskollen. Salif hadde noen fantomredninger som gjorde at det ikke ble flere mål til Åskollen i 1. omgang, ei heller til SIF.

Nå var altså stillingen 2-1 til Åskollen og vi skulle ta fatt på 2. omgang. En liten prat tok vi i pausen for å trøkke til litt ekstra. Det ga uttelling midt i 2. omgang begynte målene å komme for SIF igjen. Gutta holdt trøkket oppe helt til slutt.

Jeg kan virkelig se at all treningen har gjort gutta spreke. Mange orket å løpe mye, og de kjempet seg til denne seieren. Vi vant 2-4 takket være god innsats og at ingen trodde slaget var tapt før dommeren blåste av kampen.