torsdag 6. september 2012

Dolfiners vant 13-1 (5-0)

Dolfiners startet kampen i et forrykende tempo. De presset Konsgsberg fra først stund og i løpet av de første fem minuttene hadde Dolfiners fem cornere. Alle cornerne var farlige og det var nær scoring hver gang. Det var godt spill og mye løping som nok skremte Konsgberg litt. Etter åtte minutter kom det første målet. Og etter det kom målene gjevnt og trutt. Til pause var stillingen 5-0.

Dolfiners spilte årsbeste. Dette var kampen hvor alt stemte for alle sammen. Pasningene var gode. Både de lange, korte, på tvers, gjennomspill, innlegg, ja, det var veldig bra alt sammen. Og når de klarte å omsette de gode pasningene i mål, da var det bare å nyte kampen for tilskuerne.

Målene kom variert. Det ble scoret på corner, innlegg, dribling, enkeltmannsprestasjon, trekantspill igjennom forsvaret, gjennomspill, langskudd og klabb-og-babb mål. Et par mål fra fotballens abc fikk vi også se. Keeper startet med ballen som kastet elegant ut til en back, som spilte opp til møtende midtbane som spilte vegg med back. Midtbanen fikk tilbake ballen, dro av en spiller og spilte den igjennom forsvaret hvor det kom et godt løp fra en Dolfiner som så satte den elegant i mål.

For at gutta på topp skal kunne score mye må det være et trygt og godt forsvar, og det var det i går. Bekkene rulet sammen med keeper, som hindret Konsgberg å få ballen i  mål mer enn en gang.

2.omgangen ble vunnet 8-1, og kampen endte hele 13-1.