torsdag 27. september 2012

Grasshoppers tapte 7-3 (3-2) mot Sande Puma

Idag gikk Grasshoppers på årets første tap i serie :-(

Vi møtte et bra Sande Puma lag som hadde mobilisert godt og var veldig klare for å skulle slå SIF. Kampen gikk på gress og det er ikke det beste underlaget for Grasshoppers gutta.

Sande Puma startet i et forrykende tempo og scoret et tidlig mål. Men Grasshoppers slo tilbake og kjempet heroisk i en periode. Grasshoppers fikk ikke til det gode spillet som de har hatt i de siste kampene, men ga seg ikke og sto på som bare det. Kampen sto og vippet litt på 2-2 og fansen på siden begynte å tru på at dette skulle gå veien. Sande Puma scoret et mål til og ledet 3-2 til pausen.

Vi ble enige om at 1.omgang ikke var helt bra og skulle å stå på skikkelig i 2. omgang og få til enda bedre spill.

I 2.omgang fikk Grasshoppers noen uheldige mål i mot og de brant flere 100% sjanser. Det var en periode over noen minutter hvor Grasshoppers hadde sjanse, på sjanse, på sjanse, men ballen ville bare ikke inn i mål. Grasshoppers skjøt fra både langt hold og nært hold, de drillet seg nesten helt inn på streken, skjøt i stangen, traff tverrleggeren, men Sande Puma klarte hele tiden å få et bein, hode eller kropp på ballen slik at ballen ikke gikk i mål.

Alt i alt var det kanskje en fortjent seier til Sande Puma, men de var ikke 4 mål bedre enn Grasshoppers. Men litt flaks hadde det kanskje vært Grasshoppers som hadde vunnet.

Vi kan ikke vinne alle kamper Grasshoppers, men vi skal vise at vi kan så mye bedre i den siste kampen i serien for året onsdag 10.okt og da Svelvik få en leksjon i hvordan fotball skal spilles.